Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 042-20 24 70
Lista dig

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Kanongatan 159, Helsingborg - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Logo Väla Hälsocenter

Om Väla Hälsocenter

På Kanongatan 159 hittar du Väla Hälsocenter. Vi har samlat all vård under ett tak då att du kan få hjälp och råd, oavsett vilka besvär du har. Vi vill ge dig ett personligt bemötande varje gång du kommer till oss så att du känner dig trygg med den vård du får.

Ett brett vårdutbud

Hos oss hittar du läkare, sjuksköterskor, psykolog, dietist, fysioterapeut och många fler. Vi har god erfarenhet av att ta hand om de flesta sjukdomar och besvär och kan, utöver behandling, även ge råd och vägledning. I de fall vi inte kan hjälpa dig kan vi också se till att hänvisa dig vidare till rätt vård.

Sjuksköterskemottagning

Vi har en öppen sjuksköterskemottagning där du kan få hjälp med behandling och råd kring din hälsa. Vi har öppet måndag-fredag 8:30-16:00.

Äldremottagning

Till vår äldremottagning är du som är 75 år och äldre välkommen. Vi vill att vägen in i vården ska vara så enkel som möjligt och vår verksamhet är speciellt utformad för att passa äldres behov.

Unga Vuxna

Är du mellan 16-30 år och känner att du behöver någon att prata med? Vi på Unga Vuxna lyssnar. Till oss kan du komma och prata om det som är viktigt för dig. Det kan gälla allt från relationsproblem till psykisk hälsa och drogproblematik.

Besök oss på Väla köpcentrum

Sedan 2019 har vi utökat vårt utbud för att finnas för dig där du behöver oss, oavsett om du är frisk eller sjuk, vardag eller helg. Vi finns därför på Väla köpcentrum, i dubbelgången, alla dagar i veckan och hjälper dig med ditt blodtryck, suturtagning, bedömningar och allmänna frågor du har där du inte hinner till din ordinarie vårdcentral under öppettiden.

Vi erbjuder cellprovtagning på onsdagar i samverkan med MamaMia. Alla dagar i veckan hjälper vi dig med ditt vaccin, oavsett om du ska resa eller inte.

Varmt välkommen till oss på Väla Hälsocenter!

Informationen uppdaterades 11 mars 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Väla Hälsocenter

Läkarbesök hos Väla Hälsocenter i Helsingborg

Hos Väla Hälsocenter kan du få träffa läkare som är specialiserade inom allmänmedicin. Ett läkarbesök på din vårdcentral är oftast första st...


Sjuksköterska hos Väla Hälsocenter i Helsingborg

På Väla Hälsocenter har vi en särskild sjuksköterskemottagning. Dit kan du vända dig för rådgivning och vård. Diabetesmottagning På vå...


KBT hos Väla Hälsocenter i Helsingborg

Har du problem med din psykiska hälsa? Hos Väla Hälsocenter kan du få hjälp genom kognitiv beteendeterapi (KBT). Vad är KBT? KBT är e...


Sjukgymnast/Fysioterapeut hos Väla Hälsocenter i Helsingborg

Hos Väla Hälsocenter har vi en duktig fysioterapeut (sjukgymnast) som kan hjälpa dig med besvär i muskler och leder. Vad gör en sjukgymn...


Hälsokontroll hos Väla Hälsocenter i Helsingborg

Hos Väla Hälsocenter kan du får hjälp med hälsokontroller. Här kan du läsa mer om vad som ingår i de olika kontrollerna. Liten hälsokontr...


Karta - Kanongatan 159, Helsingborg

Omdömen


Frågor

 • Fråga ställd 12:07 25 apr 2019

  Hej, är öppettiderna på Väla Köpcentrum detsamma som Köpcentrumets öppettider?
  Vår familj på 4personer behöver göra den sista Twinrixvaccineringen för det långa skyddet.
  Är det bara att droppa in? Även om vi gjort de andra vaccineringarna på annat ställe?
  Med vänlig hälsning Katrin Sjöstrand

  Väla Hälsocenter svarar:

  Hej Katrin
  Det går jättebra att droppa in under Väla köpcenters öppettider och oavsett tidigare vaccinering. Ta gärna med dina vaccin kort så vi fortsätter fylla i dem.
  Önskar dig en fortsatt fin dag.
  Hälsningar Väla Hälsocenter


 • Fråga ställd 12:24 22 jan 2019

  hej har gått hos min husläkare i mer en två år nu, får ingen hjälp har haft erektions problem i mer en två år nu. har provat Viagra. kramaga. cialies . Invocorp. inget funkar mitt testo har varit nere på 5.3 är nu 13 tror jag. orkar inte mer nu . har sömnproblem humörsvängninga trött inget morgon stånd har inte kunnat ha sex på mer en två år nu, söker där för hjälp själv. jag är 54 år

  Väla Hälsocenter svarar:

  Hej Christer
  Du får gärna ringa till oss och boka in en tid till läkaren så skall vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.
  Hälsningar
  Isabell, verksamhetschef


 • Fråga ställd 15:43 27 okt 2018

  när kan man bli vaccinerad mot influensa ?

  Väla Hälsocenter svarar:

  Hej Rudolf
  Absolut kan man får vaccin, kontakta mottagningen för tidsbokning om du inte vill vänta till 6/11 då det är öppen dropin. Se vår hemsida för alla tider framöver. Välkomna.