Aleris ASIH/SPSV

Dalarövägen 6,HANDEN

ANNONS

Aleris ASIH/SPSV

Aleris ASIH och SPSV erbjuder avancerad sjukvård i hemmet (ASIH) och specialiserad palliativ slutenvård (SPSV) för patienter 18 år eller äldre som är boende i norra och södra delen av länet.Vi arbetar i multiprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, dietist och undersköterskor. Vården bedrivs dygnet runt årets alla dagar. Vården utformas i samråd med dig som patient och om du så önskar, dina närstående. Målsättningen är att stötta våra patienter till delaktighet och genom hög kompetens och tillgänglighet skapa trygghet och optimera patientens välbefinnande utifrån dennes unika behov. Våra enheter arbetar utifrån en metod som kallas personcentrerad vård och ett verktyg är att erbjuda patienterna att dokumentera i sin egna journal.Vi är en del av den sammanhållande vårdkedjan och arbetar aktivt med att skapa säkra övergångar mellan olika vårdenheter.

Informationen uppdaterades 17:21 - 17 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.