Öppet i morgon från 08:00

ZA Specialiserad Fysioterapi – Zaida Andersson

Rörvägen 4,,JORDBRO

ZA Specialiserad Fysioterapi – Zaida Andersson

Om oss
Omdömen
Kontakt
Mottagningen har avtal med Region Stockholm inom Specialiserad Fysioterapi OMT (ortopedisk manuell terapi). Vilket innebär att Sjukgymnasten/fysioterapeuten är specialiserad på att undersöka och behandla funktionsstörningar, skador och sjukdomar i rörelseorganen i enlighet med senaste evidens och klinisk erfarenhet.

Mottagningen innehar även kompetens inom områden som beteendemedicin, akupunktur (både som smärtlindring och inom onkologi dvs läkemedels inducerade värmevallningar och svettningar såväl som muntorrhet) samt rehabiliterande träning, och enklare hjälpmedelsförskrivning.

Fysioterapeuten är verksam som handledare för fysioterapeuter under grund- och vidareutbildning. Klinisk handledning av både fysioterapeutstudenter samt läkarstudenter, är en integrerad del av den dagliga verksamheten.

Informationen uppdaterades 16:02 - 30 apr, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Fredag : 09:00 - 14:00

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta