Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Ögonmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka, Kungsbacka

Om Ögonmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka, Kungsbacka

0300 - 56 50 81

Vi har tidsbeställd planerad mottagning måndag till fredag.Till mottagningen kommer du på remiss.Sök gärna en optiker om synen långsamt försämrats. Din läkare på vårdcentralen handlägger ögonbesvär så som t.ex. ögoninflammationer och allergiska besvär.Kontroller av personer med ärftlighet för grön starr (glaukom) hänvisas till optiker eller privat vårdgivare.Vid akuta besvär kontakta 1177, din vårdcentral eller ögonkliniken.Som patient hos oss kan du komma att träffa flera olika yrkeskategorier då vi arbetar i team kring varje patient.På Ögonmottagningen tillhandahåller vi diagnostik och uppföljning inom subspecialiteter som t.ex. glaukom och ögonbottenförändringar, både vid diabetes och vid exempelvis åldersförändringar i gula fläcken. Vi har också laser för behandling av glaukom, diabetesförändringar och efterstarr.Mottagningen erbjuder ögonundersökningar av barn. Det finns också en ortoptist.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
0300 - 56 50 81 Växelnummer
0300 - 56 50 00
Besöksadress
Huvudentré, målpunkt A, plan 3 - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Torsdag 13:00 - 14:00 Av/Ombokning
  • Måndag - Fredag 08:00 - 11:30 Rådgivning
  • Fredag 10:30 - 11:30 Av/Ombokning
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:30
  • Fredag 08:00 - 12:30
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?