Synsam Haninge

Synsam Haninge

1.75 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Runstensvägen 1, Handen

Öppet idag från 09:30

Synsam Haninge

Synundersökning

Pris från: 199 kr

Skaffa glasögon

Pris från: 199 kr

Skaffa linser

Pris från: 799 kr

Om oss

Välkommen till Synsam Haninge!

Behöver du hjälp med att skaffa glasögon eller linser? Då är du välkommen till vår välsorterade butik på Runstensvägen 1 i Haninge Centrum. Här kan våra legitimerade optiker hjälpa dig med olika sorters synundersökningar. Du hittar glasögon, linser och tillbehör från välkända märken hos oss, och självklart hjälper vi både dig som behöver skaffa glasögon för första gången eller dig som bara vill uppdatera din stil.

Undersök din syn hos oss

Våra optiker på Synsam Haninge är legitimerade och erfarna, så du kan känna dig trygg hos oss när du vill undersöka din syn. Det kan vara aktuellt om du upplever någon/några av dessa situationer, där du:

  • Har svårt att se på olika avstånd
  • Besväras av återkommande huvudvärk
  • Ofta har trötta ögon
  • Vill skaffa glasögon och/eller linser
  • Ska ta körkort

För oss är det viktigt att vi hjälper dig utifrån dina förutsättningar och behov. Alla är välkomna, unga som gamla!

Skaffa glasögon hos Synsam Haninge

Vi på Synsam erbjuder ett stort utbud av glasögonbågar från olika märken. Känner du dig osäker på vad som passar just dig finns våra rådgivare alltid på plats för att hjälpa dig. Om du inte vill köpa dina glasögon erbjuder vi också möjligheten att hyra dem, genom abonnemanget Synsam Lifestyle. Vi har naturligtvis också solglasögon, linsvätska och massor med andra tillbehör i vår butik.

Olycksgaranti för att du ska känna dig trygg

Synsam finns kvar som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Om dina glasögon går sönder inom de första 365 dagarna så täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti. Det betyder att vi reparerar eller byter ut dina glasögon åt dig. Skulle du få försämrad syn inom det första året får du självklart boka en ny synundersökning hos oss - utan extra kostnad.

Boka in dig hos oss på Synsam Haninge - välkommen!

Informationen uppdaterades 10:27 - 29 sep, 2022

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
1 av 5
Tillgänglighet
2 av 5
Lokal och hygien
3 av 5
Information
1 av 5
1.75 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
16 sep, 2020

Hej jag har varit kund hos er under flera år men just nu på grund av Corona vill jag inte boka tid för synundersökning även om det är dags och samtidig min läsglasögon har gått söder ,idag har vari på er lokal i Haninge Centrum att beställa en ny på samma nivå men de sa att jag kan inte göra det och måste boka tid för ny Synundersökningar det bytider att ni ska bestämma för mig jag är helt besviken på er tjänst.

Lokal och hygien
Information
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:09:30 - 19:00
Lördag:10:00 - 18:00
Söndag:11:00 - 17:00

Hemsida

Relaterade kategorier