Öppet, idag till 16:30

Viksäng Mödra- och barnhälsovårdspsykologer

Kaserngatan 12, Västerås

ANNONS

Viksäng Mödra- och barnhälsovårdspsykologer

Vi vill främja hälsa och förebygga psykisk ohälsa genom psykologiska insatser till blivande föräldrar och till familjer med barn i åldern 0-6 år. Vi arbetar länstäckande och besöker regelbundet vårdcentraler i länet. Vi finns också på vår psykologmottagning i Västerås. Genom oss kan du få kontakt med en barnhälsovårdspsykolog om du: - känner dig nedstämd och orolig under graviditet och spädbarnstid - har svårt att glädjas åt det väntade eller nyfödda barnet - känner stark rädsla inför förlossningen - har haft svåra förlossningsupplevelser - känner dig orolig eller osäker i föräldrarollen - har bekymmer med ditt barns sömn- och matvanor - känner oro för barnets utveckling eller beteenden - önskar en bättre kontakt/relation med mitt barn Vi arbetar med föräldrasamtal, kortare samtalsterapier med blivande föräldrar och föräldar samt utredning av barnets utveckling eller beteende.

Informationen uppdaterades 09:02 - 11 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30 Inga fasta telef
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.