Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Avdelning 623, Göteborg

Om Avdelning 623, Göteborg

031 - 342 10 00

Till vår rehabiliteringsavdelning kommer patienter med olika neurologiska skador och sjukdomar. Vår största patientgrupp är personer med stroke, orsakad av blödningar eller blodproppar i hjärnan. Hit kommer även patienter som drabbats av traumatiska skallskador efter till exempel cykel- och ridolyckor eller andra typer av trauma. Våra patienter är mellan 18 och 65 år. Vi har 17 vårdplatser och bedriver en dygnet-runt-verksamhet sju dagar i veckan. Under rehabiliteringsperioden får våra patienter träffa ett specialistteam av läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator och logoped. Tillsammans med teamet upprättar patienten en individuell rehabiliteringsplan som innehåller specifika del- och huvudmål. Vår strävan är att stödja våra patienter till att uppnå en så hög grad av funktionsnivå och självständighet som möjligt. Under vårdtiden inbjuds även anhöriga eller andra närstående till informationsmöten och anhörigsamtal

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
031 - 342 10 00 Växelnummer
031 - 342 10 00
Besöksadress
Tunnlandsgatan 2A, 421 37, Västra Frölunda, Hus B9, Högsbo sjukhus - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Öppettider
  • Ej angivet
Besökstider för anhöriga
  • Måndag - Fredag 16:00 - 20:00
  • Lördag - Söndag 11:00 - 20:00
Besöksregler
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?