Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Habilitering Karlshamn, Karlshamn

Om Habilitering Karlshamn, Karlshamn

0454 - 73 21 60

Habilitering innebär att utveckla starka sidor, träna och kompensera funktioner som är nedsatta, anpassa miljön och stödja patienten och dennes nätverk. Habiliteringen har mottagning för barn och vuxna på Blekingesjukhuset både i Karlshamn och Karlskrona.När du ringer under vår telefontid får du prata med en av våra teamsekreterare. Du kan vända dig till oss om du undrar något runt habiliteringen, vill lämna återbud eller kanske lämna ett meddelande till någon av oss som arbetar på habiliteringen. Du kan även ringa direkt till den du söker.Habiliteringen tar emot remisser från till exempel barnhälsovård, barnmottagning, kommunens stödteam i skolorna, logoped, öronmottagning och psykiatri. De kan också komma från arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Det finns även möjlighet att lämna en egenremiss med frågeställning kring autismspektrumstörning eller utvecklingsstörning.Läs mer om oss under fliken Vårt utbud.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0454 - 73 21 60 Växelnummer
0454 - 73 10 00
Besöksadress
Entrévägen Huvudentrén Byggnad 18 - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 09:30
Öppettider
  • Ej angivet
Driftsform
Landsting/Region
Webbplats
Kategorier
Habilitering

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?