Öppet måndag från 07:30

Tandläkare Sorin Larsson, Hässleholm

Boställargatan 2A. Hässleholm

ANNONS

Tandläkare Sorin Larsson, Hässleholm

På vår klinik bedriver vi familjetandvård. Alla är välkomna till oss, stor som liten! Vår yngsta patient är 1 år och vår äldsta är 100 år. Kliniken är centralt belägen i Bjärnum nära buss- och tågstation. Vi är etablerade på orten sedan 18 år tillbaka. Vi arbetar i nyrenoverade, fräscha lokaler med sedvanlig modern datoriserad utrustning. Allt arbete görs i samråd med patienten och med tanke på att upprätthålla en god munhälsa. Vi har goda erfarenheter av att behandla tandvårdsrädda patienter som uppskattar vårt personliga omhändertagande i en trivsam och behaglig miljö. Vi samarbetar med duktiga specialister vid komplicerade fall. Språk vi pratar på klinkien är förutom svenska även engelska, rumänska och viss italienska.

Informationen uppdaterades 09:10 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag : 07:30 - 15:00
Tisdag : 07:30 - 18:00
Onsdag : 07:30 - 15:00
Torsdag : 07:30 - 16:00
Fredag : 07:30 - 13:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.