Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Klinisk patologi och cytologi, Karlskrona

Om Klinisk patologi och cytologi, Karlskrona

0455 - 73 49 36

Laboratoriet består av specialiteterna klinisk patologi, klinisk cytologi och obduktion. Vi arbetar med diagnostik av celler och vävnad från kroppens olika delar och utför kliniska obduktioner.Cytologi omfattar diagnostik av sjukdomar, i första hand tumörsjukdomar, med hjälp av mikroskopundersökning av celler. Patologi handlar om läran om sjukdomarnas orsak och utveckling, framför allt med utgångspunkt från förändringar i byggnaden av celler, vävnader och organ.Före den mikroskopiska diagnostiken vi utför måste materialet förberedas. Förutom preparering, snittning och rutinfärgningar utför vi många specialundersökningar som immunologiska- och enzymcytokemiska färgningar, DNA-undersökningar, flödesanalyser och elektronmikroskopi.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0455 - 73 49 36 Växelnummer
0455 - 73 10 00
Besöksadress
Blekingesjukhuset Akutvägen Byggnad 36 - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Tisdag 09:30 - 11:30 Punktionsmottagn
  • Torsdag 09:30 - 11:30
Remisskrav
Punktionsmottagningen, ingen tidsbeställning men du behöver remiss.
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Klinisk patologi

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?