3.75
(2)
Öppet måndag från 08:00

Wämö vårdcentral, Karlskrona

Byggnad 4 Bättringsvägen Blekingesjukhuset, Karlskrona

ANNONS

Wämö vårdcentral, Karlskrona

Den 13 juni 2014 bytte vi namn från Tullgårdens vårdcentral till Wämö vårdcentral. Vi är en familjeläkarmottagning ansluten i Hälsoval Blekinge. Förutom läkarmottagning, har Wämö vårdcentral även mottagning hos specialistsjuksköterskor inom livsstilsfrågor, inkontinens, hypertoni och blodtryck, diabetes, astma och KOL, benskörhet, hälsoundersökningar för lagstadgade intyg, resevaccinationer med mera. Wämö vårdcentral har även barnavårdscentral med två BVC-sjuksköterskor. Vårdcentralen utgör dessutom jourcentral på kvällar och helger. Läs mer om vad vi erbjuder under fliken Vårt utbud.

Informationen uppdaterades 16:02 - 23 okt, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

3.75 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

27 feb, 2017 Carina skrev:

Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Vårdkvalitet

4 jan, 2017 Bo skrev:

Min hyrläkare tycktes ha mycket god kunskap kring diagnoser som jag har. Hen var mycket duktig på att lyssna och hade tid för alla mina frågor. Dessutom stämdes vissa svar av mot sjukhusets specialister under den tid jag var på plats Hen såg till att remittera mig utan att jag behövde knysta om det. Dessutom hade hyrläkaren satt sig in i min sjukdomsbild på ett mycket bra sätt genom att läsa min journal på ett noggrant sätt.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:30 - 16:30
Måndag - Fredag : 08:00 - 09:00 Barnavårdscentr.
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.