Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Förlossningsavdelning

Om Förlossningsavdelning

0455 - 73 46 43

Varje år hjälper Blekingesjukhusets förlossningsavdelning omkring 1 600 barn till världen. Vi har rutin och ett stort medicinskt kunnande som är tryggt att luta sig mot.

Vid förlossningen finns ett team som hjälper er som blivande föräldrar. Teamet består av barnmorska och undersköterska. Förlossningsläkare, narkosläkare, barnläkare och övrig personal på barnkliniken finns tillgänglig dygnet runt.

Vi har vårdplatser för den som behöver vård före förlossningen och välutrustade förlossningsrum som används när det är dags att föda. Här finns även cd-spelare så att du kan lyssna på din favoritmusik.

Vi har ett nära samarbete med kvinnohälsovårdsmottagningarna i länet. Det ger en god kontinuitet och trygghet för dig som blivande förälder.

Mottagningsverksamheten har flyttat till egna lokaler. Specialistmottagningen för gravida tar nu emot telefonsamtal till förlossningen dagtid. Det är också där vi tar hand om ultraljud, bedömningar, telefonrådgivning och förlossningsrädsla (Ofeliamottagningen).

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0455 - 73 46 43 Växelnummer
0455 - 73 10 00
Besöksadress
Blekingesjukhuset, Akutvägen, byggnad 40, plan 6 - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Förlossningsavdelning
Snittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 3 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

20:02 - 26 mar, 2018 skrev:

Otroligt kompetent och empatisk personal. Ringde på grund av minskade fosterrörelser och fick komma in på en undersökning direkt. Blev bemött av människor som förstod min oro och tyckte att det var bra att jag åkte in. Ofta känner man sig mest ivägen inom sjukvården, har aldrig känt mig så välkommen som på förlossningsavdelningen.

Rekommenderar

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


11:04 - 18 nov, 2015 skrev:

Jag är väldigt nöjd med all information och hjälp som jag fick under förlossningen. Hade inte velat ändra på något. Kändes väldigt tryggt att få födda hos er. Ett stort tack till barnmorskan Gun-Marie för allt! Jag är glad att vi fick dig som förlöste vår fina son :-D

Rekommenderar

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


00:51 - 22 dec, 2014 skrev:

Mycket bra service och uppskattning av människor

Rekommenderar

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?