Öppet måndag från 08:00

Uro- tarm- och stomimottagning barn, Göteborg

Behandlingsvägen 7, 416 50, Göteborg

ANNONS

Uro- tarm- och stomimottagning barn, Göteborg

På uro-, tarm- och stomimottagningen arbetar barnsjuksköterskor med specialistutbildning inom uro- tarm- och stomiterapi. Vid uroterapimottagningen behandlas barn med medfödda missbildningar och sjukdomar i urinvägarna. Barn med urinläckage (dag och/eller natt) remitteras till oss av läkare både från andra sjukhus och vårdcentraler inom Västra Götaland. Barn med sängvätning behandlas i första hand vid de barnmedicinska mottagningarna men kan också remitteras till oss om behandlingen inte varit framgångsrik. Tarmterapimottagningen tar emot patienter på remiss för behandling och träning av de patienter med förstoppningsproblem och avföringsläckage som inte blivit hjälpta inom primärvården. Barn med missbildningar inom tarm och urinvägar behöver ibland en stomi. Vi stöttar både barn, föräldrar och personal i utprovning av stomibandage och i skötsel av stomin.

Informationen uppdaterades 09:26 - 17 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:30 - 13:00 1/6-31/8
Måndag - Fredag : 07:30 - 16:00 1/9-31/5
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.