Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Affektiva behandlingsenheten, Uppsala

Om Affektiva behandlingsenheten, Uppsala

018 - 611 21 01

Affektiva behandlingsenheten erbjuder endast gruppbehandling till personer med medelsvår/svår depression eller bipolärt syndrom. .

Vi erbjuder tre olika former av gruppbehandling där den gemensamma basen är kognitiv beteendeterapi (KBT). Behandlingen syftar till att ge ökad kunskap om depression och bipolärt syndrom och utveckla färdigheter att hantera och förebygga symptom och ge ökad livskvalitet. Vid enheten arbetar psykiatrisjuksköterska, skötare, socionom och psykolog.

Om du önskar kontakt med öppenvårdsmottagning hänvisar vi till Affektiv mottagning 2 (för dig som är född mellan dag 1-15) , Affektiv mottagning 3 ( för dig som är född dag 16-31) eller Affektiva specialmottagningen för transsexuella utredningar

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
018 - 611 21 01 Växelnummer
018 - 611 00 00
Besöksadress
Akademiska sjukhuset, Ingång 10 - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 09:00
  • Måndag - Fredag 14:00 - 15:00
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:00
Remisskrav
Remiss krävs. Via överföringsremiss från öppen- eller heldygnsvården inom enheten Affektiva sjukdomar eller remiss från husläkare som ställs till remissbedömningsgruppen för Affektiva sjukdomar.
Driftsform
Ej angivet
Webbplats
Kategorier
Affektiva sjukdomar, verksamhet

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?