Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

LARO-mottagningen, Uppsala

Om LARO-mottagningen, Uppsala

018 - 611 21 00

LARO-mottagningen Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende har som uppdrag att utreda och behandla personer i Uppsala län och personer som via specialistvårdsremiss från övriga landet remitteras för behandling till oss. För att bli beviljad läkemedelsassisterad behandling ska två grundkriterier uppfyllas, dels ett års dokumenterat beroende av heroin, morfin eller opium, dels att patienten är fyllda 20 år. Patienter kan komma i kontakt med mottagningen via remiss från socialtjänst, frivård, annan sjukvårdsinrättning eller egenremiss.

Smärtprogrammet: På mottagningen behandlas även patienter med långvarig smärta i kombination med ett opioidberoende. Patienter remitteras från hela landet och ska vara utredda för sin smärtproblematik.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
018 - 611 21 00 Växelnummer
018 - 611 00 00
Besöksadress
Akademiska sjukhuset,Ingån 10, plan 4B - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 10:00 - 12:00
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:30
Remisskrav
Patienter kan komma i kontakt med mottagningen via remiss från socialtjänst, frivård, annan sjukvårdsinrättning eller egenremiss.
Driftsform
Landsting/Region

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?