Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Njur- och urinvägsmottagningen för barn och ungdom, Uppsala

Om Njur- och urinvägsmottagningen för barn och ungdom, Uppsala

018 - 611 09 47

Vi utreder och behandlar barn och ungdomar mellan 0-18 år med medicinska njursjukdomar eller störningar i urinvägarnas funktion, t.ex. återkommande urinvägsinfektioner och urininkontinens dag och natt. Det kan röra sig om allt från nattväta och njursvikt till vanliga urinvägsinfektioner och extremt sällsynta tillstånd som ärftliga vätskebalansrubbningar. Vi har ett nära samarbete med barnsjukhusets urologer och vi tar emot barn från både närområdet och angränsande landsting. På mottagningen arbetar barnnefrologer (specialistläkare inom njurmedicin), barnsjuksköterska och uroterapeut.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
018 - 611 09 47
Besöksadress
Akademiska sjukhuset, Ingång 95/96 - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:00
Driftsform
Landsting/Region
Webbplats
Kategorier
Medicinsk njursjukvård, barn och ungdom

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?