Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Art Therapy EHB

Om Art Therapy EHB

018 - 12 17 88

Min inriktning är Psykodynamisk terapi: Jag använder också kognitiva inslag vid behov. Jag strävar efter att integrera dåtid-nutid-framtid i det teapeutiska samtalet. I vissa fall även med bildpsykoterapi, dvs man använder eget skapande bilder för att lättare uttrycka sig och kanske förstå sig själv och kunna arbeta med sin självbild på ett konkret sätt. I det bildterapeutiska abetet kan man bearbeta upplevelser från tidig ålder på ett mer skonsamt sätt än enbart med samtal. I mitt arbete som psykoterapeutmöter jag i första hand människor som lider av depression eller utmattningsdpression och ångest. Jag har också alltmer mött människor med neuropsykiatriska funktionshinder som även har psykiatriska sjukdomstillstånd i form av ångest och depression. Jag möter också människor med existentiella frågeställningar, relationsproblematik, kriser, psykosomatisk problem/symton samt människor som är traumatiserade, lider av posttraumatiskt stresssyndrom (PTSD).

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
018 - 12 17 88
Besöksadress
Drottninggatan 12, 753 10 Uppsala - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 09:00 - 18:00
  • Fredag 09:00 - 16:00
Remisskrav
Remiss från psykiatrin krävs. Se även gärna LULs hemsida.
Driftsform
Privat
Webbplats
Kategorier
Psykoterapeut, Psykoterapi, barn och ungdom

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?