Modern handikappanpassad klinik. Vi utför allmäntandvård för alla åldrar. Regionsersatt tandvård. Mobil hemtandvård/uppsökande munhälsovård. Snarkskena i samarbete med ÖNH. Implantatbehandling. Estetisk tandvård.
Medlem i Privattandläkarna, Sveriges Tandläkarförbudn och Svensk förening för Orofacial Medicin. Medlem i Privattandläkarna, Sveriges Tandläkarförbund och Svensk förening för Orofacial Medicin.
Bästa tandvården jag fått i mitt 76 årliga liv!
Tack till tandläkare Judith med sköterskor!
Eva-Maria . D.
22 jan, 2024
Äntligen lyckades att få tid. Har försökt att vara deras patient sedan År 2022. Det var fantastiskt upplevelse. Man är väl bemött av kunniga tålmodiga personal. Är så tacksam och glad för det. Tusen tack!!