Öppet, idag till 13:00

Eva Röstberg, Eskilstuna

Rademachergatan 21, 1 tr

ANNONS

Eva Röstberg, Eskilstuna

Jag vänder mig till dig som söker för något/några av följande besvär: smärta, spänning, stress, huvudvärk, yrsel, trötthet, depression, ångest samt sömnstörning.
Jag har ett beteendemedicinskt arbetssätt som tar hänsyn till hur kroppsliga besvär och sjukdomar påverkas av beteende, livsstil och den miljö man lever i. Med beteende menas det vi gör, säger, tänker och känner.
Du får berätta om dina besvär och därefter följer en undersökning. Tillsammans gör vi sedan en s.k. beteendeanalys som hjälper dig att förstå hur de kroppsliga besvären hänger ihop med dina tankar, känslor och beteenden. Detta arbetssätt ger en helhetssyn på dina besvär.
Samtal, avslappningsövningar, fysisk aktivitet, Basal kroppskännedom och Mindfulness hjälper dig att förändra dina rörelsevanor och beteenden.
Beteendemedicinsk sjukgymnastik ger dig användbara verktyg i din vardag. Du kan påverka dina besvär i positiv riktning och du kan även ta hand om återkommande besvär.

Informationen uppdaterades 17:23 - 15 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 08:30 - 17:00
Fredag : 09:00 - 13:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.