Tandreglering Danderyds Sjukhus logo
1/3
SpecialisttandlÀkare

Tandreglering Danderyds Sjukhus

VĂ€lkommen till Tandreglering Danderyds Sjukhus!  Tandreglering Danderyds Sjukhus (TRDS) Ă€r en privat specialistklinik inom ortodonti, tandreglering i Stockholm. Kliniken Ă€r ansluten till försĂ€kringskassan och har landstingsavtal. VĂ„rt mĂ„l Ă€r att erbjuda Dig som patient den bĂ€sta behandlingen inom tandreglering i kombination med senaste teknik och beprövad erfarenhet. Vi samarbetar med...
LĂ€s mer
Tandreglering Danderyds Sjukhus

VĂ€lkommen till Tandreglering Danderyds Sjukhus!

Tandreglering Danderyds Sjukhus (TRDS) Àr en privat specialistklinik inom ortodonti, tandreglering i Stockholm. Kliniken Àr ansluten till försÀkringskassan och har landstingsavtal.

VÄrt mÄl Àr att erbjuda Dig som patient den bÀsta behandlingen inom tandreglering i kombination med senaste teknik och beprövad erfarenhet. Vi samarbetar med flera ledande amerikanska företag inom tandreglering pÄ insidan och Invisalign.

Det finns olika sorters tandreglering

Hos Tandreglering Danderyds Sjukhus fÄr du tandvÄrd av högkvalitet, och valet av tandreglering anpassas alltid efter dina unika behov. Du erbjuds följande behandlingar:

• TandstĂ€llning med Invisalign (osynlig tandstĂ€llning)

• TandstĂ€llning pĂ„ insidan

• TandstĂ€llning med porslin/metall

Anslutna till FörsÀkringskassan och avtal med Stockholms lÀns landsting

Kliniken Àr ansluten till FörsÀkringskassan vilket innebÀr att vuxna patienter med funktionella bettfel har möjlighet att fÄ delar av sin behandlingskostnad tÀckt av försÀkringskassan.

Vi har Àven avtal med Stockholms lÀns landsting, vilket innebÀr kostnadsfria behandlingar för Ditt barn (tandregleringscheck).

VÀlkommen att kontakta Tandreglering Danderyds Sjukhus för tidsbokning och information!

Informationen uppdaterades 10:06 - 25 apr, 2025

FrÄgor och svar

FrÄga stÀlld 15:05 - 8 okt, 2019
1. Är tandreglering pĂ„ insidan eller utsidan pĂ„ tĂ€nderna? 2. hur kan man se priserna pĂ„ detta förutom konsultation?
svarar:
Hej Sara, VÀnligen kontakta oss för priser. Med vÀnlig hÀlsning TRDS 08-753 02 10
FrÄga stÀlld 08:12 - 28 apr, 2018
Hej, jag försöker hitta en prislista pÄ er hemsida, men lyckas ej. Jag undrar vad det kostar att komma in och göra en konsultation hos er? Jag Àr 35 och har vÀldigt sneda tÀnder. Skulle vilja göra en bedömning för att se om jag kan ha tandstÀllning samt om jag kan fÄ en del betald av försÀkringskassan.
svarar:
Godmorgon! Du Àr vÀlkommen att ringa och boka en konsultation pÄ nummer 08-753 0210. Mvh Sandra/TRDS
FrÄga stÀlld 13:01 - 17 okt, 2017
kan ni ringa mig pÄ 08-51480180 har försökt att nÄ ER utan resultat,,det gÀller remiss till ER
svarar:
Hej Tack för förfrÄgan. Ring oss pÄ 087530210 alternativt mail pÄ info@trds.se Vi försöker ringa till dig pÄ numret ovan. VÀlkommen till oss!
FrÄga stÀlld 16:36 - 22 sep, 2017
Vill jÀmföra pris pÄ tandstÀllning pÄ insidan och invisaline. Men hittar ingen prislista.
svarar:
Hej Eva, Tack för förfrÄgan. Du Àr varmt vÀlkommen till oss pÄ Tandreglering Danderyd. VÀnligen maila oss pÄ info@trds.se för mer info eller ring pÄ 08 7530210 dÄ kan vi gÄ igenom prislistan. Varmt VÀlkommen Anahita Ehrenblad ortodontist/övertandlÀkare
FrÄga stÀlld 00:31 - 3 sep, 2017
Vad kostar Invisalign hos er?
Hej! Det kostar 55.000kr Mvh TRDS
FrÄga stÀlld 19:39 - 19 feb, 2017
Hej Jag har fÄtt rekommendation att ni Àr superbra pÄ osynlig tandstÀllning utan ont med skenor. Funkar det pÄ alla bett och alla Äldrar? Tacksam för svar.
svarar:
Hej Joakim Tack för Ditt email och trevligt att Du har hört gott om oss Du Àr varmt vÀlkommen till oss pÄ Tandreglering Danderyds Sjukhus. BetrÀffande osynlig tandstÀllning eller vanlig buccal-tandstÀllning Àr det mycket svÄrt att generalisera och sÀga att det passar alla bett. Men vi behandlar svÄrare fall med Invisalign och lingual tandreglering (tandstÀllning pÄ insidan). Du Àr vÀlkommen att höra av Dig till oss sÄ bokar vi en konsultation hos en av vÄra specialister. Varmt vÀlkommen Tandreglering Danderyds Sjukhus
FrÄga stÀlld 22:05 - 10 jul, 2016
Hej! Vad kostar en konsultation kring tandreglering? Hur bokar jag tid?
svarar:
Hej Lina, Du Àr sÄ vÀlkommen till oss och kan boka tid hos oss pÄ info@trds.se eller ringa oss pÄ 087530210. Konsultation kostar 650 kr.
FrÄga stÀlld 21:45 - 27 maj, 2016
Jag har lÀst om att ni Àr duktiga pÄ osynlig tandstÀllning och Invisalign. Jag vill gÀrna veta mer. Hur fungerar Invisalign?
svarar:
Hej Belinda Tack för din frÄga! Du Àr sÄ vÀlkommen till oss pÄ tandreglering Danderyds Sjukhus. Det finns flera olika former av osynlig tandreglering, dÀri tandstÀllning pÄ insidan och Invisalign. Invisalign Àr en behandling med ett antal skenor som byts ut var annan vecka. Detta planeras av oss övertandlÀkare/specialister i tandreglering pÄ TRDS. Vi kommer att kunna visa dig hur behandlingsresultatet blir efter en noggrann terapiplanering. Vi Àr specialister i tandreglering och har stor erfarenhet inom osynlig tandreglering sÀrskilt inom Invisalign och tandstÀllning pÄ insidan. Hoppas du har fÄtt svar pÄ dina frÄgor. Varmt VÀlkommen!

Vi jobbar hÀr

Anahita Ehrenblad
Anahita Ehrenblad

D.D.S Ortodontist, MSc.

• Tandregleringen Danderyds Sjukhus, specialist i tandreglering 2006-
  • Karolinska Institutet, Universitetsadjunkt 2008
  • Harvard School of Dental Medicine, Boston, USA, Orthodontic department 1998, 2000
  • Karolinska Institutet, Stockholm, specialisttjĂ€nstgöring i ortodonti/tandreglering - jan 2003 - dec 2005
  • Karolinska Institutet, Stockholm, Master of Science in Odontology 2006
  • Karolinska Institutet, Stockholm, tandlĂ€karexamen 1995-2000
Atousa Wikström
Atousa Wikström

D.D.S Ortodontist

• Tandregleringen Danderyds Sjukhus, specialist i tandreglering 2011-
  • Sollentuna specialistklinik, Eastman Institutet Specialist i tandreglering 2009-2011
  • New York University College of Dentistry, NYC, USA Universitetsadjunkt, Faculty, 2001-2002
  • Eastman Institutet, Stockholm, specialisttjĂ€nstgöring i ortodonti / tandreglering, 2005-2008
  • Karolinska Institutet, Stockholm, tandlĂ€karexamen 1996-2001
Helene Kneck
Helene Kneck

Ortodontiassistent, specialiserad inom ortodonti

Ammie Pethrus
Ammie Pethrus

Ortodontiassistent, specialiserad inom ortodonti

Baserat pÄ 89 textrecensioner*
Tandreglering Danderyds Sjukhus (TRDS) erbjuder en mycket professionell och vÀnlig vÄrdupplevelse. MÄnga patienter har berömt kliniken för deras fantastiska resultat efter behandlingen, och klinikens höga kompetens och yrkesskicklighet Àr Äterkommande Àmnen i recensionerna. Patienter upplever Àven en högt lyhörd och personlig service, fÄr tydlig information och uppföljning, och uppskattar att behandlingarna anpassas individuellt efter behov. Trots enstaka negativa upplevelser med tandsköterskor, Àr den övergripande intrycket mycket positivt.
MÄnga tycker
Anpassar behandling efter behov
NÄgra problem med tandsköterskor
SÀrskilt lÀmplig för
barn, tandreglering, Invisalign
*Sammanfattat frĂ„n Google (64), VĂ„rden (22) & Facebook (3).

Omdömen frÄn patienter

VÄrdkvalitet
TillgÀnglighet
‱
Camilla B.
17 nov, 2024
En ganska lĂ„ng resa med Invisalign och mĂ„nga besök hos TRDS. Alltid vĂ€l mottagen och kĂ€nt mig trygg hela vĂ€gen. Jag som började med tandlĂ€karskrĂ€ck! Är sĂ„ nöjd med resultatet och har ett nytt fint leende. Rekommenderar dem varmt!
‱
Carl Wilhelm S.
25 maj, 2023
Jag började min tandstÀllningsresa i ett annat land, men kliniken var extremt serviceminded och hjÀlpte sÄ att bytet av kliniker blev sÄ bra som möjligt. De har varit super snÀlla, rÄdgivande och stöttande i min lÄnga lÄnga resa. Rekommenderar starkt!

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.