Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Affektiva enheten för barn- och ungdomspsykiatri

Om Affektiva enheten för barn- och ungdomspsykiatri

018 - 611 24 10

Mottagningen vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras föräldrar boende i Uppsala län. Specialistkompetens finns inom områdena depression, ångest, trauma, bipolär sjukdom, psykos och könsdysfori. Mottagningen ansvarar för barn- och ungdomspsykiatrisk bedömning, utredning och behandling. De som kan söka vård hos oss är patienter med behov av barn- och ungdomspsykiatrisk specialistsjukvård.Följande behandlingar utförs -individuell behandling, familjebehandling, medicinsk behandling och gruppbehandling för barn, tonåringar och deras närstående. På mottagningen erbjuder man även föräldrautbildningar.Samverkan sker vid behov med skola och socialtjänst.På mottagningen arbetar läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterska, skötare och sekreterare.Det är inget remisstvång utan egenanmälan kan göras till telefonrådgivningen, 018-611 25 29. Verksamheten drivs av Region Uppsala, Akademiska sjukhuset.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
018 - 611 24 10 Växelnummer
018 - 611 00 00
Besöksadress
Märstagatan 7, 753 23 Uppsala - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Driftsform
Ej angivet
Webbplats
Kategorier
Psykiatri, barn och ungdom

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?