Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Capio Vårdcentral Hovås, Askim

Om Capio Vårdcentral Hovås, Askim

031 - 352 30 30

Våra familjeläkare är specialister i allmänmedicin. På Capio Vårdcentralen Hovås/Billdal finns fem familjeläkare samt ST och AT läkare.
Till våra distriktssköterskor Iren och Anna-Karin kan ni boka tid för såromläggning, borttagning av stygn, läkarordinerade injektioner, blodtryckskontroller, samtal m.m. Vi är även behjälpliga med beställning av inkontinensskydd, hjälp med rökavvänjning etc. Vi kan även erbjuda specialist sköterskehjälp inom Astma/Kol. Hos vår diabetessköterska kan du boka tid för diabeteskontroller och rådgivning. Vi har
I laboratorium utför vi provtagningar, analyserar prover, allergitestar etc. Vi har också en komplett vaccinationsmottagning. Tillgång till psykolog som också är utbildad i kognitiv beteendeterapi erbjuds. Våra familjeläkare har möjlighet att remittera till psykologen vid behov.
När vi har stängt hänvisar vi våra listade patienter till Jourmottagning Alléjouren som finns med Capio Vårdcentral Axess.

Lista dig hos Capio Vårdcentral Hovås, Askim

Du som bor i Gävle, Halland, Dalarna, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Örebro, Uppsala och Stockholms län kan göra ditt vårdval/hälsoval via 1177 Vårdguidens e-tjänst Mina vårdkontakter.

Ett andra alternativ är att lämna in en vårdvalsblankett till den vårdcentral du valt.

Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem lista sig.

Läs mer om vårdval

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Fakta

Telefon
031 - 352 30 30
Besöksadress
Hedtångsvägen 8, 436 53, Hovås - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00
Driftsform
Privat
Webbplats

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?