Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Öron- näsa- halsmottagningen Nyköpings lasarett, Nyköping

Om Öron- näsa- halsmottagningen Nyköpings lasarett, Nyköping

0155 - 24 51 75

Öron- näsa halskliniken Sörmland (ÖNH) är en länsklinik med verksamhet i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Hos oss undersöks, utreds och behandlas patienter med sjukdomar i övre luftvägarna, öronsjukdomar, yrsel, hörselnedsättning, tumörsjukdomar, röst- och sväljningsproblem samt sömnapné.På vår mottagning genomförs akuta och planerade besök.Om du ska opereras, bli sövd och gå hem samma dag, sker operationen på Nyköpings lasarett eller Mälarsjukhuset.Är du i behov av vård på sjukhus (slutenvård) har ÖNH vårdplatser på Mälarsjukhuset.Hudförändringar i huvud-hals området opereras bort i lokalbedövning hos oss.Vi har även sköterskemottagningar för patienter som har sömnapné och behöver CPAP, samt genomför mätning av luftflödet i näsan och gör yrselundersökningar.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0155 - 24 51 75 Växelnummer
0155 - 24 50 00
Besöksadress
Nyköpings lasarett, ingång via huvudentrén, gå vidare till Öron-näsa-halskliniken plan 1 enligt skyltning - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Torsdag 06:00 - 19:00
  • Fredag 06:00 - 11:30
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 13:00 - 16:00
  • Måndag - Fredag 08:00 - 12:00
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?