Ortopedmottagningen Växjö logo

Ortopedmottagningen Växjö

Vi tar emot patienter som remitterats eller skrivit egenremiss för ortopediska sjukdomar och besvär. Sjuksköterskorna har egna mottagningar där olika gipsbehandlingar och specialiserad sårvård utförs. Vi har även barnmottagning, där olika yrkesprofessioner arbetar i team. På ortopedmottagningen utförs även mindre operationer i lokalbedövning, t.ex. för karpaltunnelsyndrom och så kallade knäppfingrar. Verksamhetschef: Ola Lindgard. 0470-58 80 00

Informationen uppdaterades 12:51 - 22 maj, 2024

Här kan du se omdömen som Ortopedmottagningen Växjö har fått i Nationella Patientenkäten.

3.5
C A.
6 sep, 2019
Elisabeth S.
9 maj, 2019
Har vid flera tillfällen försökt komma fram per telefon. Fått en tid som ni ska ringa upp men så har inte skett. Suttit och väntat. Fungerar inte denna tjänst eller varför ringer ni inte upp?