Avdelning 241 är en akut heldygnsavdelning som är specialiserad på utredning och behandling av patienter med psykossjukdomar såsom schizofreni och schizofreniliknande tillstånd. Vi arbetar enligt metoden personcentrerad psykosvård. Vi har 12 vårdplatser. Behandlingen sker i nära samarbete med öppenvård och kommun..
Många brister på avdelningen. Dålig luft, slitna lokaler samt möbler och konstig inredning. Inte heller all personal är bra, vissa hälsar inte, sitter passivt med mobilen. Konstig känsla i luften på detta ställe, rekommenderas ej.
ingela
9 aug, 2016
Den bästa psykiatriker överläkare jag mött, förstående normal som vi som vårdades, skulle gärna komma dit men bor inte på Hisingen, om psykiatrin var så skulle jag inte lida av min sjukdom, aldrig blivit bemött så inom psyk.vården, personalen var även gudomlig.