Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med akut tandbehandling alla dagar om året. Vi erbjuder också allt ifrån en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra kunniga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Ring för tidsbeställning! Vid olycksfall eller tandvärk när vår akuttandvård är stängd, ring 1177 för sjukvårdsrådgivning.
Kliniken har sommaröppet vecka 26 – 33 enligt nedan:
Måndag-torsdag: 08:00 – 16:45
Fredagar: 08:00 - 20:00
Lördag-söndag och helgdagar: 08:00 – 16:00
Folktandvården Akuttandvården i Göteborg får beröm för snabb service och professionellt bemötande från många patienter. Många upplever att personalen är både hjälpsam och kompetent. Flera nämner dock att kostnaderna är höga och några har haft dåliga upplevelser med otrevlig personal. Enstaka patienter har rapporterat kommunikationsproblem och allvarliga komplikationer efter behandlingar.
Snabb service
Otrevlig personal
Kommunikationsproblem
Allvarliga komplikationer
akuta fall, tandvärk, tandkirurgi
*Sammanfattat från Vården (12) & Google (7).
Agneta A.
27 jul, 2024
Mycket trevligt bemötande och hög kompetens
Tina G.
29 dec, 2023
Receptionen är hjälpsamma och trevliga. Tandläkaren och tandsköterskan är både duktiga och hjälpsamma.
Boka tid direkt
Smile Göteborg Ett4