På Medikus i Göteborg arbetar vi med företagshälsovård, sjukvård och friskvård. Hos oss erbjuder vi hälsokontroller och hälso- samt stressprofiler. Vi utfärdar även intyg och gör olika typer av vaccinationer.
Medikus startades 1997 och vi arbetar fortfarande med samma saker på samma sätt. Du kan göra din hälsoundersökning här hos oss eller via vår fältmottagning som kommer ut och gör undersökningarna på plats hos er på företaget.
Kvalitet är ett av Medikus viktigaste ledord och därför genomför vi regelbundna kundundersökningar och utför ett kontinuerligt kvalitetsarbete av verksamheten.
Medikus är den enda mottagningen i Sverige som utfärdar alla intyg som behövs sjö- och offshorearbete. Vår leg läkare Maurice Westerlund utför alla internationella offshore-intyg och är även Sveriges enda rymdläkare. Våra kunder kommer från hela landet och slipper nu att åka till England för att få dessa intyg utfärdade.
Vi vill gärna bli din personliga läkarmottagning och har möjlighet att ta emot nya patienter från 16 år.
Vi har avtal med Västra Götalandsregionen och hos oss gäller frikort.
Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan du använda den hos oss.
Välkommen till Medikus!
Informationen uppdaterades 14:13 - 19 dec, 2022
Leg läkare
Rymdläkare, Företagsläkare, idrottslärare samt specialist i internmedicin, allmänmedicin, idrottsmedicin, dykmedicin, flygmedicin, anestesi och intensivvård.
Leg läkare
Företagsläkare samt specialist i internmedicin, allmänmedicin, idrottsmedicin och dykmedicin.
Leg sjuksköterska
Leg sjuksköterska