Kry Sexuell hälsa

Hos oss kan du får hjälp med: - Provtagning/undersökning, rådgivning och behandling av sexuellt överförda infektioner. - Preventivmedelsrådgivning och graviditetstest. -Rådgivning, stöd och samtal vid sexuella svårigheter/ problem eller sexuellt relaterade frågeställningar. Om du är mellan 18-23 år rekommenderar vi dig att i första hand vända dig till ungdomsmottagning. Vi finns här för dig...
Kry Sexuell hälsa

Hos oss kan du får hjälp med:
- Preventivmedelsrådgivning och graviditetstest.

Vi finns här för dig digitalt när det går och fysiskt när det behövs!

När mottagningen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 08:05 - 4 jun, 2025

Tisdag - Fredag
Måndag

Drop-in-tider

Onsdag
Tisdag
Måndag

Krys mottagning upplevs av vissa som en välfungerande klinik med trevlig personal. Dock finns det en återkommande kritik kring läkarnas ovilja att hjälpa och brist på rekommendationer, vilket har lett till en del negativa upplevelser där vissa patienter inte känner sig hörda eller respekterade. För sexuella hälsobehov kan det vara ett alternativ för vissa, men personlig vård och patientengagemang lämnar mycket att önska.
Oprofessionella läkare
Ovilliga att hjälpa
Brist på rekommendationer
Lyssnar inte till patienter
Bra vårdcentral
Trevlig personal
Digital vård, sexuell hälsa
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (37) & Google (5).