Isos Psykoterapi

5 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Götgatan 19, Stockholm

Isos Psykoterapi

Familjerådgivning

Pris från: 450 kr

Parterapi

Pris från: 450 kr

Om oss

Välkommen till Isos Psykoterapi!

På Götgatan 19 i Stockholm, ett stenkast från Slussen, hittar du Isos Psykoterapi. Här får du träffa Ulf Zetterman, legitimerad psykoterapeut, med många års erfarenhet av psykoterapi. Hos Ulf kan både familjer, par och individer få hjälp och stöd.

Det här kan du få hjälp med hos Isos Psykoterapi

Det kan finnas en rad olika anledningar till att söka hjälp hos en psykoterapeut, allt från relationsproblem, ångest, stress, beroende eller depression, till en allmän önskan om att lära känna sig själv bättre. På Isos Psykoterapi kan du få hjälp utifrån just dina behov. Här erbjuds:

  • Familjerådgivning. Samtal i syfte att bearbeta samlevnadskonflikter i familjer. Erbjuds mot egenavgift för boende i Stockholm stad, Nacka och Lidingö.

  • Parsamtal/parterapi. Samtal i syfte att bearbeta samlevnadskonflikter i parförhållanden, exempelvis sammanboende, särboende eller separerade. Erbjuds mot egenavgift för boende i Stockholm stad, Nacka och Lidingö.

  • Individuell psykoterapi. Enskilt samtal med psykoterapeut.

  • Familjebehandling - Nacka Socialtjänst. Kan bokas om du har en beviljad insats från Kommunens socialtjänst och sker oftast i hemmiljö, med hela familjen.

Om psykoterapeut Ulf Zetterman

Ulf är legitimerad psykoterapeut med inriktning systemisk familjeterapi. Han har arbetat med familjer sedan 2008 och träffat egna klienter privat sedan 2009. Han har gedigen erfarenhet och har specialistkunskaper inom beroende, medberoende och kriminalitet - både de som vill lämna och de närstående. Idag arbetar Ulf, förutom på mottagningen på Götgatan, också som konsult åt olika avhopparverksamheter. Han är också utbildad inom ett flertal olika terapimetoder, som KBT, schematerapi och ISTDP, liksom grundutbildningen i EFT - en metod för parterapi med stark evidens.

Varmt välkommen att boka en tid hos Isos Psykoterapi, eller kontakta Ulf för mer information om hur just du kan få hjälp!

Informationen uppdaterades 12:59 - 10 nov, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
31 jan, 2024

Bästa terapeuten ja träffat

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt

Telefonnummer

076-001#### Visa nummer

Relaterade kategorier