TeamOlmed Stockholm Söderbutiken

TeamOlmed Stockholm Söderbutiken

karta knapp bakgrund

Fatburs Kvarngata 10, Stockholm

Öppet måndag från 10:00

TeamOlmed Stockholm Söderbutiken

Om oss

Välkommen till TeamOlmed Söderbutiken – ortopedteknik på Södermalm!

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag, med över 350 medarbetare, fördelat på ett 20-tal platser i Sverige. Genom hög tillgänglighet, erfarna specialister och tillgång till den senaste tekniken erbjuds TeamOlmeds patienter och kunder extra trygghet och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmeds gemensamma fokus handlar om att höja livskvaliteten för personer med rörelserelaterade problem.

Till butiken på Södermalm välkomnas kunder som är i behov av ortopedtekniska hjälpmedel såsom skor, inlägg och ortoser. Butiken är belägen i närheten av Södra station och Södersjukhuset, där även TeamOlmeds klinik för remisspatienter ligger.

Ortopedtekniska hjälpmedel hos TeamOlmed Söderbutiken

TeamOlmed Söderbutiken erbjuder skor med bredare läster, stretchigt skinn och praktiska detaljer som dragkedja, elastisk snörning och kardborreband. De flesta skorna, sandalerna och inneskorna i sortimentet har uttagbara innersulor som du kan byta ut mot dina ortopediska inlägg. Butiken har ett stort utbud av prefabricerade, ortopediska inlägg och ortopedtekniska hjälpmedel såsom handledsortoser, fot- och fotledsortoser samt knäortoser. Butikspersonalen på TeamOlmed är kunnig och hjälper dig gärna med utprovning av skor, inlägg och ortoser!

Varmt välkommen till TeamOlmed Söderbutiken – för ett liv i rörelse!

Informationen uppdaterades 11:38 - 23 feb, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag:10:00 - 18:00
Fredag:09:00 - 17:00
Lördag:11:00 - 15:00

Telefonnummer

08-658 0# ## Visa nummer

Relaterade kategorier