Välkommen till Liwia Vårdcentral, våra fysiska enheter finner du på Drottningtorget och Limhamn. Alla e-tjänster här på 1177 (t ex boka tid) gäller båda enheterna på Limhamn och Drottningtorget. På vår hemsida finner du mer information om oss och även om hur du söker vård digitalt. Vår digitala vårdtjänst har öppet dygnet runt.
För individer 75 år eller äldre, har vi tillgänglighet till telefon...
För individer 75 år eller äldre, har vi tillgänglighet till telefon utan knappval:
Måndag - fredag kl 14:30-16:30 på telefon 040-6170915
Vårdcentral (BT), Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Allmänmedicin
4.3
Ida K.
16 feb, 2025
Min erfarenhet är tyvärr negativ av den läkare jag träffade, medan övriga kontakter har varit mycket positiva. Det verkade som att läkaren inte tagit del av den information jag lämnat i förväg, vilket resulterade i bristande rådgivning och att mina bekymmer inte togs på allvar. Vid receptbegäran behövde jag upprepa min förfrågan flera gånger innan rätt dosering gavs.