Ringvägen 113, Stockholm
Inne i trivsamma Ringen Centrum, på Ringvägen 113, hittar du vår mottagning. Här erbjuds du ett brett vårdutbud, både digitalt och fysiskt. Du får träffa kunnig och erfaren personal, som arbetar för att du ska få bästa möjliga livskvalitet, varje dag.
Hos oss kan du få hjälp med det mesta som rör din hälsa, bland annat:
När du listar dig väljer du en vårdcentral som du är ansluten till, dit du går för alla dina vårdbehov. Detta innebär ökad kontinuitet och trygghet för dig som patient, eftersom du får träffa samma personal och ofta har en specifik läkare som hjälper dig, varje gång du kommer till mottagningen. Vi på Capio arbetar efter ledorden bota, lindra och trösta.
Capios vårdcentraler, sjukhus och specialistkliniker finns i stora delar av Sverige – från norr till söder. Genom att jobba med kvalitet och nytänkande, och lyssna på både patienter och medarbetare, vill Capio göra skillnad och utveckla vården.
Capio: Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget.
Välkommen till oss på Capio Vårdcentral Ringen på Södermalm!
Informationen uppdaterades 14:34 - 16 aug, 2023
22 sep, 2023
Alla jag träffat har varit trevliga och hjälpsamma. Gick snabbt att få tid och enkelt att kontakta digitalt. Endast personalen på labbet i anslutning hade otrevligt bemötande.