3.08 av 5
karta knapp bakgrund

Ringvägen 113, Stockholm

Öppet måndag från 08:00

Om oss

Välkommen till Capio Vårdcentral Ringen!

Inne i trivsamma Ringen Centrum, på Ringvägen 113, hittar du vår mottagning. Här erbjuds du ett brett vårdutbud, både digitalt och fysiskt. Du får träffa kunnig och erfaren personal, som arbetar för att du ska få bästa möjliga livskvalitet, varje dag.

Vårt vårdutbud

Hos oss kan du få hjälp med det mesta som rör din hälsa, bland annat:

• Vaccination
  • Benskörhet
  • Medicinsk fotvård
  • Rehabilitering.

Lista dig - välj Capio Vårdcentral Ringen

När du listar dig väljer du en vårdcentral som du är ansluten till, dit du går för alla dina vårdbehov. Detta innebär ökad kontinuitet och trygghet för dig som patient, eftersom du får träffa samma personal och ofta har en specifik läkare som hjälper dig, varje gång du kommer till mottagningen. Vi på Capio arbetar efter ledorden bota, lindra och trösta.

Om Capio

Capios vårdcentraler, sjukhus och specialistkliniker finns i stora delar av Sverige – från norr till söder. Genom att jobba med kvalitet och nytänkande, och lyssna på både patienter och medarbetare, vill Capio göra skillnad och utveckla vården.

Capio: Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget.

Välkommen till oss på Capio Vårdcentral Ringen på Södermalm!

Informationen uppdaterades 14:34 - 16 aug, 2023

3.17 av 5
3.08 av 5

Baserat på 6 omdömen

22 sep, 2023

Alla jag träffat har varit trevliga och hjälpsamma. Gick snabbt att få tid och enkelt att kontakta digitalt. Endast personalen på labbet i anslutning hade otrevligt bemötande.

31 jan, 2023

Den läkare jag har är mycket duktig och tillgänglig. Bättre kan det inte bli. De sjuksköterskor jag träffat på har varit jättebra och trevliga. Kan rekommendera denna vårdcentral.

30 jan, 2022

Jag har blivit nonchalerad flera gånger. Dock haft två bra husläkare, men de träffar man ju inte vid akutbesök. De har hög personalomsättning. En gång blev jag undersökt men ficklampan i en mobiltelefon. Hemskickad med sår i näsan som inte läker och vi hade kommit överens vid bokningen att det skulle göras en odling, det är dessutom ett återkommande problem. Tur jag hade frikort annars var pengarna bortkastade. De vill inte heller skriva ett sjuk intyg för en dag då jag hade Covid, och gav fel rådgivning kring karantän, inte som smittspårningen informerat. Välj en annan vårdcentral.

18 dec, 2021

Riktigt dåligt bemötande och ingen hjälp.

26 nov, 2021

Kontakt och öppettider