Linnégatan 52, Stockholm
Du hittar Linnétandläkarna på Linnégatan 52 på härliga Östermalm i Stockholm. Här verkar tandläkare och tandhygienister gemensamt för att du ska kunna ha en god munhälsa. Vi sätter kvalitet och service i främsta rummet, och du kan känna dig trygg med den behandling du får hos oss.
Vi erbjuder en heltäckande tandvård och har särskilt fokus på estetisk och medicinsk tandvård. Vi kan till exempel hjälpa till med:
Det är många som tycker det är obehagligt att gå till tandläkaren och vissa är så rädda att de drar sig för att söka hjälp även när de får svårare problem. Hos Linnétandläkarna kan du känna dig trygg och Mia har lång erfarenhet av arbete med extremt tandvårdsrädda patienter. Hos henne kan du få den hjälp du behöver!
Kliniken ligger centralt på Östermalm i Stockholm och det är enkelt att ta sig hit. Om du vill åka kollektivt är Östermalmstorg den närmsta tunnelbanestationen och flera bussar stannar också i närheten. Om du tar bilen finns det flera smidiga parkeringshus att tillgå i närheten.
Välkommen att boka en tid hos Tandläkare Mia Larsen på Linnétandläkarna i Stockholm!
Informationen uppdaterades 14:24 - 30 mar, 2023
16 feb, 2023
Mycket duktig och kunnig tandläkare