Friisgatan 31, Malmö
Vår tandläkarklinik hittar du på Friisgatan 31 i centrala Malmö. Här jobbar bland annat tandläkare Stefan Ohlsson, som är tandläkare med en specialistutbildning inom implantologi, och allmäntandläkaren Emil Ohlsson, med stor vana av tandvårdsrädda patienter. Med ett team som även består av en tandhygienist och tandsköterskor ger vi dig heltäckande tandvård för dig och dina behov! Notera att vi inte erbjuder barn- eller ungdomstandvård, utan vi vänder oss till dig som har fyllt 24 år.
Vi på Malmö Implantatgrupp är självklart specialiserade på tandimplantat. Men vi erbjuder även många andra tjänster inom allmäntandvård och estetisk tandvård:
Vi håller oss uppdaterade på den senaste teknologin och kan bland annat använda digital kamera istället för avtryck i många situationer, för exempelvis porslinskronor.
Vi på Malmö Implantatgrupp har mer än 30 års erfarenhet av tandimplantat. Därför kan du som patient känna dig trygg när vi utför en tandimplantatbehandling. Dessutom tar vi hand om de med tandläkarskräck - du behöver bara låta oss veta så anpassar vi vården efter dina behov.
Tveka inte att kontakta oss på Malmö Implantatgrupp, så hjälper vi dig!
Informationen uppdaterades 15:49 - 22 mar, 2023