karta knapp bakgrund

Pris från: 550 kr

Konsultation inför tandimplanat

Pris för tandimplantat: 3300 kr

Om oss

Välkommen till Malmö Implantatgrupp!

Vår tandläkarklinik hittar du på Friisgatan 31 i centrala Malmö. Här jobbar bland annat tandläkare Stefan Ohlsson, som är tandläkare med en specialistutbildning inom implantologi, och allmäntandläkaren Emil Ohlsson, med stor vana av tandvårdsrädda patienter. Med ett team som även består av en tandhygienist och tandsköterskor ger vi dig heltäckande tandvård för dig och dina behov! Notera att vi inte erbjuder barn- eller ungdomstandvård, utan vi vänder oss till dig som har fyllt 24 år.

Vad vi på Malmö Implantatgrupp erbjuder

Vi på Malmö Implantatgrupp är självklart specialiserade på tandimplantat. Men vi erbjuder även många andra tjänster inom allmäntandvård och estetisk tandvård:

• Tandläkarundersökning
  • Tandblekning
  • Skalfasader i porslin
  • Akut tandvård

Vi håller oss uppdaterade på den senaste teknologin och kan bland annat använda digital kamera istället för avtryck i många situationer, för exempelvis porslinskronor.

Du kan känna dig trygg hos Malmö Implantatgrupp

Vi på Malmö Implantatgrupp har mer än 30 års erfarenhet av tandimplantat. Därför kan du som patient känna dig trygg när vi utför en tandimplantatbehandling. Dessutom tar vi hand om de med tandläkarskräck - du behöver bara låta oss veta så anpassar vi vården efter dina behov.

Tveka inte att kontakta oss på Malmö Implantatgrupp, så hjälper vi dig!

Informationen uppdaterades 15:49 - 22 mar, 2023

Emma

Ingrid

Samira

0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Måndag:08:00 - 18:00