karta knapp bakgrund

Behandling av nackspärr

Behandling av kristallsjuka

Behandling av artros

Om oss

Välkommen till Lomma Kiropraktorklinik!

Till oss kan du vända dig med de flesta besvär från muskler, senor, nerver och leder. Vi kan hjälpa dig så att din kropp återfår sin naturliga balans och behandlar båda akuta och mer långvariga problem.

Förutom vår mottagning på Industrigatan 9 i Lomma finns vi även i Skanör.

Det här kan du få hjälp med på Lomma Kiropraktorklinik

Vi tar emot patienter i alla åldrar och kan behandla de flesta besvär från rörelseapparaten. Vanliga anledningar att vända sig till oss är bland annat:

• Ryggskott
  • Nackspärr
  • Huvudvärk
  • Migrän
  • Skolios
  • Artros
  • Yrsel
  • Kristallsjuka

Behöver du akut behandling?

Ibland uppstår besvär plötsligt och man behöver få hjälp snabbt. Kanske rör det sig om ett ryggskott eller nackspärr som ger intensiv smärta, eller begränsar din rörlighet. Då kan du boka en akuttid hos oss på Lomma Kiropraktorklinik, så hjälper vi dig så snabbt vi kan. Vi kan inte bara behandla de akuta besvären, utan också hjälpa dig med långsiktig behandling, så du kan förebygga att dina problem återkommer.

Om kiropraktor Anna Lundh

Lomma Kiropraktorklinik drivs av Anna Lundh, Doktor i kiropraktik och specialist på atlaskotan. Anna brinner för hälsa, harmoni och välbefinnande och backar inte för nya utmaningar. För henne är det viktigt att se till helheten och hon har god erfarenhet av att behandla en rad olika tillstånd och problem, inklusive stress, hjärnskakning och balansbesvär. Du kan lita på att Anna kommer att göra sitt yttersta för att hjälpa dig med din hälsa!

Varmt välkommen att boka tid hos Lomma Kiropraktorklinik redan idag!

Informationen uppdaterades 09:16 - 17 mar, 2023

0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!