(40 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Humlegårdsgatan 20, Stockholm

Öppet idag från 08:00

Om oss

Välkommen till Hedda Ultraljudsmottagning!

Vi är en auktoriserad ultraljudsmottagning som ligger centralt i Stockholm, på Humlegårdsgatan 20. Här får du träffa barnmorskor med specialistkompetens och lång erfarenhet inom ultraljud, liksom specialistläkare inom obstetrik/gynekologi. Vi lägger stor vikt vid personligt och professionellt bemötande, så att du kan känna dig trygg hos oss.

Vi har vårdavtal med Region Stockholm, men kan också ta emot dig privat. Vi samarbetar med Karolinska Fostermedicin.

Våra ultraljudsundersökningar

Vi på Hedda kan genomföra alla typer av ultraljudsundersökningar under din graviditet, till exempel:

• Tidigt ultraljud
  • KUB
  • NIPT
  • Rutinultraljud
  • Tillväxtkontroller/viktskattning senare i graviditeten
  • Flödesmätningar

Vårt mål är att kunna erbjuda dig snabb kontakt och korta handläggningstider. Du är välkommen att besöka oss både under dag- och kvällstid.

Vård av högsta kvalitet

Vi använder oss av den senaste tekniken och håller en mycket hög kvalitet i våra undersökningar. Vi utbildar oss naturligtvis kontinuerligt, så att vi alltid kan erbjuda dig den bästa tänkbara vården.

Varmt välkommen till oss på Hedda Ultraljudsmottagning!

Informationen uppdaterades 13:44 - 27 jan, 2023

Baserat på 40 omdömen

12 sep, 2023

Väldigt trevlig personal... fint bemötande på alla sätt. Kändes tryggt och man fick all info som man ville ha/behövde . Rekommenderar absolut denna klinik.

4 sep, 2023

We did KUb test at Hedda with Jessica . She was extremely professional and kind with a big smile and explaining all the details . She allowed us to see pictures and baby move . She made sure we felt comfortable and relaxed . She made us feel safe explaining all the different body parts of the baby and what we saw on the screen . She got happy with our happiness. We look forward to our next appointment

23 feb, 2023

Bokade privat ultraljud på Hedda Östermalm då jag haft många blödningar och ville lugna mig. Fick så otroligt bra bemötande! De tog min oro på allvar, tog sig tiden att visa bebisen ordentligt och förklara anledningar till att jag kan blöda något som många andra bara sagt är "normalt" utan vidare förklaring. Är otroligt glad att jag fick denna stunden och att tillgängligheten var stor! Rekommenderar starkt!

7 sep, 2022

Fantastiskt n Bemötande med positiv personal. Känslan är att varje UL är viktigt och unikt och det märks inte att de gör detta hela dagarna utan varje tillfälle känns unikt.

13 jul, 2022

Efter 3 missfall på 2 år så fick vi äntligen se ett litet tickade hjärta. Underbar barnmorska Maria/Marie, supermysig, snäll och förstående!

Kontakt och öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 21:00