mental health

Psykiatrisk mottagning 4 Karlstad

Psykiatriska öppenvården i Karlstad omfattar kommunerna Karlstad, Hammarö, Kil och Forshaga med ett upptagningsområde på cirka 96 000 invånare över 18 år. Psykiatriska öppenvårdens uppdrag är att ta hand om de svårast psykiskt sjuka och erbjuda psykiatrisk utredning, bedömning och behandling. Till oss kan du komma via remiss alternativt egenanmälan. Avbokning och receptförnyelse Meddelande om...
Psykiatrisk mottagning 4 Karlstad

Våra lokaler måste delvis evakueras under en tid på grund av problem med ventilation och inomhusklimat. Våra tillfälliga lokaler finns i Länsstyrelsens hus och från den 28 april har vår entré flyttat runt hörnet till Våxnäsgatan 5A. I samband med flytt av entré den 28 april öppnar vår nya reception på den nya adressen Våxnäsgatan 5A. Använd porttelefonen för att bli insläppt och legitimera dig i receptionen på plan 4.

Avbokning och receptförnyelse Meddelande om receptförnyelse och avbokning av tid kan lämnas på röstbrevlåda. Telefon 010-831 56 00.

Informationen uppdaterades 13:25 - 20 maj, 2025

+4610831#### Visa nummer