3.55 av 5
karta knapp bakgrund

Hamngatan 37, Stockholm

Öppet i morgon från 08:00

Om oss

Välkommen till Kry Vårdcentral Gallerian!

På plan två i Gallerian i Stockholm hittar du till Kry vårdcentral. Här kan du få träffa kunniga allmänläkare som ger dig vård utifrån dina behov och önskemål.

Tillgänglig och professionell vård

När du kontaktar oss på Kry Vårdcentral Gallerian kommer du i kontakt med professionell vårdpersonal redan samma dag. Vi kan snabbt guida dig till rätt vård, oavsett om du behöver besöka vår mottagning fysiskt eller om du kan få vård digitalt, via appen. Vården anpassas självklart efter just dina behov och du har möjlighet att få träffa samma läkare varje gång som du besöker oss.

Du kan vända dig till oss med alla besvär

Till Kry Vårdcentral Gallerian kan du vända dig med alla typer av besvär. Vi hjälper till med allt från tillfälliga åkommor till kroniska sjukdomar och psykiska besvär. Vi har också möjlighet att hänvisa dig vidare om du skulle behöva mer specialiserad vård. Vi kan till exempel hjälpa dig med:

• Läkarbesök
  • Vaccinationer
  • Provtagning
  • Såromläggning

Lista dig hos Kry Vårdcentral Gallerian redan idag

I Sverige har du möjlighet att välja en fast vårdcentral, vilket brukar kallas för att lista sig. Du kan lista dig hos oss på Kry, vilket innebär att du kommer till oss för alla dina vårdbehov.

Smidig tidsbokning

Vill du boka en tid hos oss? Ladda ner vår app till din mobil eller surfplatta så kan du enkelt boka en tid direkt!

Varmt välkommen till Kry Vårdcentral Gallerian!

Informationen uppdaterades 15:52 - 19 dec, 2022

4 av 5
3.55 av 5

Baserat på 5 omdömen

23 apr, 2022

5 aug, 2021

Ett stort skämt! Man kan inte boka tid hos deras Vårdcentral direkt fast man är listad där utan det ska gå via appen, och när man går via appen upplyser de själva om att de inte kan hjälpa en den vägen. Man ska alltså betala först 200 kr för en tjänst i appen där man inte får hjälp och sedan betala en gång till för ett fysiskt besök på Vårdcentralen. Tänkte att det var något lurt med de positiva omdömena och nu fick jag bekräftat varför.

13 dec, 2020

Fick samtal inom 5 minuter, och en tid för besök 2 timmar senare, fräsha lokaler

24 nov, 2020

1 okt, 2020

Bästa VC jag varit listad på!

Kontakt och öppettider

Söndag:12:00 - 17:00