Eszter Fabian Barnmedicin logo
1/2
Barnläkare

Eszter Fabian Barnmedicin

Välkommen till Eszter Fabian Barnmedicin! På våning 1 i Läkarhuset Göteborg hittar du Eszter Fabian Barnmedicin. Eszter är specialist i barn- och ungdomsmedicin och kan hjälpa till med utredning och behandling av olika sjukdomar och besvär hos barn och ungdomar. Vi tar även emot akuta patienter. Det här kan vi hjälpa dig med Vi kan hjälpa barn upp till 20 år med en rad olika...
Eszter Fabian Barnmedicin

Välkommen till Eszter Fabian Barnmedicin!

Det här kan vi hjälpa dig med

Vi kan hjälpa barn upp till 20 år med en rad olika besvär och sjukdomar, bland annat:

• Astma
  • Allergi
  • Huvudvärk
  • Magont
  • Tillväxtavvikelser
  • Eksem

Du behöver ingen remiss

Hos oss finns inget remisstvång, så du kan komma till oss både utan och med remiss. Besöken är kostnadsfria för alla, oavsett var du är skriven.

Varmt välkommen att boka en tid hos oss i Göteborg!

Informationen uppdaterades 13:40 - 6 mar, 2024

3.9
Jessica L.
23 jan, 2025
Jag är väldigt nöjd med mottagningen! Erfaren läkare som lyssnar och tar in vad vi har att säga. Stort plus för mysigt väntrum och trevlig personal.
1.5
Fia L.
29 nov, 2024
Otrevlig personal. Mitt barn grät och sköterskan skrattade