Hälsoinriktad tandvård för alla behov och önskemål med trygg omvårdnad och kompetent personal i trivsam miljö. Allt för att Du ska få Dina förväntningar infriade, gäller allt från det enkla till det svåra såsom implantat från operation till färdiga tänder. På mottagningen pratar vi förutom svenska även engelska och polska.
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne avseende allmän barn- och...
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne avseende allmän barn- och ungdomstandvård. Är du mellan 0-23 år kostar ditt besök hos oss inget.
Recensionerna om Tandvårdshuset i Bjuv är övervägande positiva. Flera patienter uppskattar den trevliga och professionella personalen som får dem att känna sig avslappnade. Många recensioner nämner hur väl kliniken hanterar tandvårdsrädsla och att personalen verkligen bryr sig om sina kunder. Dessutom nämns gratis parkering som en fördel. Ingen kritik framkommer i recensionerna, vilket talar för att kliniken uppfyller de flestas behov och förväntningar.
Professionellt och mänskligt
Duktiga och avslappnande
Bryr sig om kunderna
Gratis parkering
rädda patienter, alla åldrar, barn- och ungdomstandvård
*Sammanfattat från Google (4) & Vården (1).
1 omdöme
Jessie B.