WeMind Helsingborg logo
Psykiatriker

WeMind Helsingborg

Vi erbjuder psykiatrisk bedömning, utredning och behandling till personer med olika psykiatriska tillstånd, exempelvis depression, psykossjukdom eller bipolärt syndrom. Vi bedriver vård enligt nationella riktlinjer och regionala vårdprogram. Som patient blir du erbjuden den behandlingsform som enligt forskning visat sig fungera bäst vid just ditt tillstånd, exempelvis läkemedelsbehandling eller KBT. Vi är noga med att utvärdera din behandling och att involvera dig som patient i beslut som rör din vård. Du kan snabbt få hjälp hos oss om du för första gången har tecken på en psykos. Ring själv eller be en närstående att ringa.

Informationen uppdaterades 09:29 - 23 jun, 2025

Torsdag - Fredag
Onsdag
Måndag - Tisdag

Rådgivning
Reception

Psykiatri, vuxna

Kliniken WeMind Helsingborg erbjuder snabb och effektiv hjälp, särskilt för akut psykiatriska tillstånd som psykos. Många patienter uppskattar den engagerade personalen och den professionella vården. Dock upplever många långa väntetider, problem med kontinuitet i vården och att kommunikation ibland kan vara bristfällig. Personalbyten gör det svårt för patienter att få en stabil vårdkontakt.
Empatisk och engagerad personal
Långa väntetider
Brist på kontinuitet
Bra psykiatrisk utredning
Professionellt bemötande
Kommunikationsproblem
akut psykiatri, utredning
*Sammanfattat från Google (39) & Hitta (5).

1 omdöme
Bo S.
10 feb, 2025
Mer och bättre analys. Telefonmottagning är kass Kommunikation med patient om förhinder när läkare är sjuka o liknande är urkass, manfår reda på ändringar försent. Satt uppe o väntade o ringde upp efter ett par timmar då svarar man icke.