Till oss kommer du som behöver vård som inte kan vänta tills din vårdcentral öppnar. Ring oss först så ger vi råd eller bokar in en tid om du behöver det.
När vi har stängt kan du ringa 1177 på telefon som svarar på frågor om vård och som kan hänvisa dig rätt – dygnet runt.
Vid akut livshotande tillstånd ring 112.
Vid akut livshotande tillstånd ring 112.
Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Akutverksamhet med basåtagande i primärvård
3.6
4.8
Jessica T.
18 feb, 2025
Tack för mycket snabbt och professionellt mottagande i kväll den 18 feb-24! Döm om min förvåning (när jag påbörjar denna recension, hur väl mottagen jag blev etc) medan jag väntar i telefonkön igen för en kompletterande fråga hänvisas jag till VC dagtid och sen ’klickas’ jag. Hinner inte säga gokväll eller ens hej då. Sitter med telefonen i handen fortfarande tyst, och lite paff. Förstår stress osv men ett ’hej då/krya på’ avslut kanske kan komma till pass efter att väntat på 11-samtal före.
Flertalet gav ett som sagt mycket fint bemötande. Tack till er.
Trevlig kväll,
Jessica
Maud G.
6 okt, 2024
Helt ok mottagning i receptionen .
Sjuksköterskan tog väl han om mig och tog god tid på sig . Nöjd med besöket.