Eddagatan 4, Malmö
Vi är en vårdcentral där flera yrkesgrupper med olika kompetenser arbetar för att hitta lösningen på patientens besvär i både kropp och själ. När du besöker vår vårdcentral får du hjälp av läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin eller legitimerade läkare som gör sin specialisttjänstgöring hos oss. Vi har ett nära samarbete mellan våra läkare, distriktssköterska, sjuksköterskor, kiropraktorer, fysioterapeuter, psykologer, arbetsterapeut och dietist.
Vi är en privat vårdcentral som ingår i Region Skånes hälsoval.
Hos oss har vi en rad olika mottagningar som är specialiserade inom just sitt område, som till exempel äldremottagning, vaccinationsmottagning och diabetesmottagnig. Du kan få hjälp med det mesta inom vård och hälsa, såsom:
I Sverige har du som patient rätt att själv välja vårdgivare och inom primärvården innebär detta att du själv kan välja vilken vårdcentral, barnavårdscentral eller barnmorskemottagning du vill tillhöra. Du kan när som helst byta vårdcentral och det är enkelt att lista sig hos oss på Örestadskliniken Vårdcentral och BVC, antingen via 1177 eller fysiskt via en blankett som du fyller i på mottagningen.
Att vi lär känna dig underlättar den medicinska bedömningen och ger bättre vårdkvalitet. Därför är det bra att göra alla dina hälsoval hos oss. Har du familj är det också en fördel om alla väljer samma vårdenhet.
Varmt välkommen att lista dig hos oss på Doktor.se - Örestadskliniken Vårdcentral och BVC i Malmö!
Informationen uppdaterades 16:13 - 15 jun, 2023
10 nov, 2023
Tyvärr har stället blivit mkt sämre efter ägarbytet .