Kristianstadkliniken logo

Kristianstadkliniken

Hos oss kan du få träffa, förutom läkare och distriktssköterskor, arbetsterapeut, psykolog och dietist. Vi har även mottagning för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning.

Informationen uppdaterades 09:25 - 2 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Kristianstadkliniken har fått i Nationella Patientenkäten.

Diabetesmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Arbetsterapi, Ortopedi, Öron-, näs- och halssjukvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet

2.3
Samuel S.
2 apr, 2025
Ofattbart att de inte har givit information om ny ägare och att de vägrar ge medicin de föreskrivit mig minst 15år pga detta. Bästa läkaren Kristian Stålberg lyckades de göra sig av med så tror det sejer allt. Nu har jag abstinens pga nya ägaren
Katarina W.
14 mar, 2025
Hade en telefontid med läkare (eftersom man aldrig får träffa någon läkare IRL på Kristianstadskliniken längre) men blev aldrig uppringd. Ringer då för att höra vad som gått fel men som vanligt är där ingen som svarar utan man kommer bara till svararen. Och som vanligt blir man aldrig kopplad till en fysisk person utan kliniken vill ringa upp mig istället. Om 4 timmar! Haha, man kan lätt hålla sig för skratt! Nu listar jag om mig!