primary care

Aktuell information

Österbubruks vårdcentral har stängt från den 23/6 till den 15/8. Gimo vårdcentral är öppen hela sommaren 8-17 tel 018-611 07 90. Provtagning kl 8,15-10.30 endast tidsbokning via 1177.se eller 018-611 07 90/val 3. Ni som behöver förnya recept hör av er i god tid.

Välkommen till Gimo vårdcentrals filial i Österbybruk. Vi är en liten filial med stor omtanke. Här finns bland annat distriktsläkare, distriktssköterska, dietist och sjukgymnast. I ett videobesök ses vi i din telefon eller surfplatta. När vårdpersonal bedömer att videobesök passar, får du en bokad tid i appen Min hälsa. Med våra e-tjänster kan du bland annat förnya recept, avboka tid eller kontakta oss. Provtagning: Du måste boka din tid för provtagning antingen via 1177.se med bank-id eller ring till oss 018-611 07 90, val 3. Genom vårt samarbete med Gimo vårdcentral har du även tillgång till deras utbud. Tillsammans med dig tar vi hand om din hälsa. Verksamhetschef Ann-Charlott Åkerblom

Informationen uppdaterades 09:38 - 4 jun, 2025

(ej helgdagar)

(ej helgdagar)

Provtagningsverksamhet, öppen vård, Tobaksavvänjning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Distriktssköterskeverksamhet, Kuratorsverksamhet, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Allmänmedicin

1.5
1 omdöme
1.5
Mikael J.
11 okt, 2022
Undvik! Fruktansvärda läkare som är där max 1 år.Otrevliga och okunniga.