Capio Stockholm Gastro Center Kirurgi logo

Capio Stockholm Gastro Center Kirurgi

Välkommen till Capio Stockholm Gastro Center kirurgi Vi är en specialistklinik på Sophiahemmet i Stockholm som tillhandahåller specialistbehandlingar inom övervikt, bråck och kärl, gallbesvär samt anala åkommor. Vår klinik erbjuder dig vård snabbt med personligt bemötande. För oss är varje patient unik och har satsat på en personalgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet. Välkommen!

Välkommen till Capio Stockholm Gastro Center kirurgi

Välkommen!

Informationen uppdaterades 07:35 - 23 maj, 2025

Capio Stockholm Gastro Center Kirurgi på Sophiahemmet erbjuder professionell vård med ett utmärkt bemötande från både läkare och sköterskor. Många patienter lovordar klinikens rena och välskötta miljö samt dess förmåga att erbjuda snabb vård. Trots detta rapporterar vissa patienter om bristande smärtstillande behandling och upplevelser av en stressad personal. Trots några negativa erfarenheter, betraktas kliniken som en trygg plats för specialistvård.
Rent och välskött
Utmärkt bemötande
Snabb vård
Trygg miljö
Bristande smärtstillande
Känsla av överskridande
Stressad personal
övervikt, bråck, anala åkommor
*Sammanfattat från Google (20).