specialist care

Dagvård Barn

På dagvården vistas barn och ungdomar mellan 0-18 år. När man inte kräver dygnet-runt-vård men behöver mer vård än ett vanligt mottagningsbesök kan erbjuda, är dagvården ett bra alternativ. Vi vårdar barn och ungdomar inom flera områden som urinvägssjukdomar, kirurgi, ortopedi, celiaki, cancersjukdom, mag-/tarmsjukdomar, endokrinologi, reumatologi och hjärtfel.

Aktuell information

Barndagvården har stängt tisdagar och torsdagar vecka 26-32. Våra telefontider under de här veckorna är måndag, onsdag och torsdag klockan 13.00-14.00. Vi återgår till ordinarie öppettider vecka 33.

Informationen uppdaterades 09:23 - 27 jun, 2025

Onkologi, barn och ungdom, Medicin, barn och ungdom, Kardiologi, barn och ungdom