Tandläkarklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård med inriktning på frisk munhälsa. Vi erbjuder all form av tandvård. Vi är lyhörda för dina önskemål och gör vårt bästa för att uppfylla dina behov. Vi lämnar kostnadsförslag till dig innan behandling och när anslutna till försäkringskassan.
Sävedalens Tandvård Ehsan Asghari har fått mycket positiv feedback för sin professionella och kompetenta personal samt det trevliga och varma bemötandet. Patienten får hjälp med akuta fall och får alltid utförlig information om sin behandling. Det enda mindre anmärkningsvärda är att tidbokningen kan förbättras enligt en enstaka recension.
Akuttider samma dag
Detaljerad information om behandling
Speciellt bra bemötande trots patienträdsla
Tidbokning kan förbättras
akut tandvård, tandbehandling, rädda patienter
*Sammanfattat från Muntra (17), Google (4) & Vården (2).
Christine D.
19 dec, 2021
Allt är lugnt och sansat och dom tar stor hänsyn till att man är rädd och orolig.