4.58 av 5
karta knapp bakgrund

SOLNA TORG 19, Plan 7, Solna

Öppet måndag från 09:00

Om oss

Mitt i Solna Centrum hittar du Laser Center, en ledande aktör inom avancerad estetisk hudvård, laser och medicinska skönhetsbehandlingar. Här erbjuds ett heltäckande utbud av behandlingar där det viktigaste för oss är att du som kund alltid känner dig trygg och nöjd med både bemötande och behandlingsresultat.

Gedigen erfarenhet

Vi har varit igång sedan 2004, då Doktor Jean Hadad grundade mottagningen. Han leder fortsatt verksamheten och är medicinskt ansvarig specialistläkare för alla våra behandlingar här på kliniken. Hos oss arbetar även auktoriserade hudterapeuter och laseroperatörer som alla är experter inom sitt behandlingsområde och ständigt håller sig uppdaterade med nya behandlingar och utbildningar.

Du står i centrum

Du som kund ska alltid känna dig säker i att vi skräddarsyr behandlingen efter dina önskemål, behov och förutsättningar utifrån den helhetssyn som är central i vår verksamhetsutövning. Vi tar fullt ansvar över hela linjen, från rekommendationerna vid våra kostnadsfria konsultationer till resultaten av våra genomförda behandlingar. Hos oss är du alltid trygg.

Varmt välkommen till oss på Laser Center!

Informationen uppdaterades 16:30 - 11 jan, 2023

Baserat på 10 omdömen

13 jan, 2021

Kan inte rekommenderas

7 jan, 2021

Jag är riktigt NÖJD med min facial fat transfer ! Jean the Man with the magic fingers och personalen Susanna with sin underbara Akupress och Jenny with that really nice cup of tea. Wonderful staff. THANK YOU ❤ ❤ ❤

25 okt, 2019

Jag sökte mig till Laser Center för att jag vill bli av med kärl och pigmentförändringar, mitt mål är att kunna vara utan smink. För några dagar sedan genomförde jag min 3e IPL behandling och jag är så nöjd! Birgitta är bäst! Jag känner mig fräsch och får många kommentarer om att jag ser piggare ut. Jag kan varmt rekommendera Laser Center och Birgitta!

18 apr, 2019

27 nov, 2018

Jag har varit kund på Laser Center i ett flertal år nu och har alltid varit väldigt nöjd med både bemötandet av personalen i receptionen samt läkaren som utfört mina behandlingar. Man märker direkt man kommer igenom entrén att det är viktigt med hög kvalitet på både kundbemötande, utbildad personal samt hygienen i lokalerna. 👌🏼

Kontakt och öppettider

Måndag - Torsdag:09:00 - 19:00
Fredag:09:00 - 16:00
Lördag:09:00 - 16:00

Lördagar ojämna veckor har vi stängt.

Telefonnummer

08 - 444 6# ## Visa nummer