(6 patientomdömen)

Acne/rynkor

Rosacea

Laserbehandlingar

Om oss

Inskinity är en estetisk hudmottagning som ligger i nyöppnade lokaler i Göteborg. Vi har även en mottagning i Stockholm.

Estetiska ingrepp

Hos oss kan vi hjälpa dig med olika typer av estetiska ingrepp som exempelvis behandling av röda kinder, solskador, kärl- eller pigmentförändringar samt oönskade födelsemärken.

Vi utför även olika typer av injektionsbehandlingar.

Varmt välkomna till Inskinity i Göteborg!

Informationen uppdaterades 12:17 - 5 maj, 2023

Baserat på 6 omdömen

30 jun, 2021

Välkomnande, trevligt och professionellt bemötande. Tack Inskinity! Det gjorde ni fantastiskt bra! Dr. Gia Pham tog hand om mig med stor omtanke, lyhördhet och kompetens. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen från första stund. En fin och positiv upplevelse hela vägen. Och jag är jättenöjd med resultatet. Jag kan verkligen varmt rekommendera Inskinity.

20 dec, 2020

Gjort fettsugning hos Gia flera gånger och är jättenöjd med både resultatet och med Gia på alla sätt. Kan varmt rekommendera!

26 nov, 2020

Jätte nöjd med Inskinity i Göteborg speciellt med Dr. Gia Pham bra bemötande, lyhörd , bra känsla och har öga för det estetiska. Varmt rekommenderar.

28 aug, 2020

Är oerhört nöjd med dr Gia Pham. Har varit hos honom vid 3 olika tillfällen för större ingrepp och varit lika nöjd varje gång , alltid så trevligt bemött och det har inte varit några frågor eller krångel om man som patient önskar korrigera något. Gia är noga med att kunden ska känna sig nöjd och att resultatet ska bli så bra som möjligt . Rekommenderar bästa dr Gia Pham

4 maj, 2019

Kan starkt rekommendera Dr Gia Pham på ehlc. Gjort fillers i läppar, botox i panna samt bröstoperation hos honom. Han lyssnar på vad kunden vill ha och ger ett fantastiskt resultat :-)

Vanliga frågor och svar

Fråga ställd 23:55 - 2 maj, 2019

Hej! Jag har ett åderbråck på underläppen. Det är en blodfylld missprydande blåsa. Är det något som ni kan behandla?

Inskinity, Göteborg svarar:

Självklart kan vi de. När kan du komma. ring gärna oss på 0200581200. Välkommen. Estetiskt hudläkarcentrum

Fråga ställd 23:18 - 14 apr, 2019

Hej! Gör ni microneedling i ansiktet på någon som ammar ? Spelar det någon roll om man ammar ? Om ni inte gör kan ni snälla motivera varför Mvh Shada

Inskinity, Göteborg svarar:

Hej Shada Vi gör inte mikronålning på ammande kvinnor dels så är det mkt hormoner i kroppen samt att det inte finns någon stödjande forskning då man ej forskar på gravida och ammande. Mvh EHLC

Kontakt och öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 16:00